- Autor: kemocz
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rohlík tukový průměr | 60 |
Telecí bok | 300 |
Vepřové libové průměr | 240 |
Blaťácké zlato 48 % průměr | 150 |
Vejce celá průměr | 110 |
Strouhanka | 30 |
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr | 20 |
Sádlo vepřové škvařené | 60 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, muškátový oříšek
Energetická hodnota celkem: 11248 kJ
Bílkoviny (g): 193,
Tuky (g): 183,
Sacharidy (g): 56,
SAFA (g): 90,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 2812 kJ
Bílkoviny (g): 48.3, Tuky (g): 45.8, Sacharidy (g): 14, SAFA (g): 22.5, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.