TOPlist


gnocchi s luřetem a rajčatovou omáčkou

  • Uživatelský recept
  • Autor: rhorakova
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rajčata 800
Kuřecí prsa400
Gnocchi (Tesco)800
Ovčí sýr tvrdý průměr40
Gouda 48 % průměr40
Česnek15
Oleje (všechny druhy)5

Energetická hodnota celkem: 9695 kJ

Bílkoviny (g): 152, Tuky (g): 35, Sacharidy (g): 339 SAFA (g): 19 Cukry (g): 37 Vláknina (g): 12 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 2424 kJ

Bílkoviny (g): 38, Tuky (g): 8.8, Sacharidy (g): 84.8 SAFA (g): 4.8 Cukry (g): 9.3 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 1.3


Dochucovadla:

petrželová nať sůl

Postup přípravy

Noky uvaříme v osolené vodě podle návodu. Česnek oloupeme a spolu s kuřetem jej nakrájíme na nudličky. Sýr nastrouháme. Petrželku opereme a nasekáme. Na olivovém oleji necháme zpěnit plátky česneku spolu s kuřetem. Přidáme nakrájená rajčata a společně 5 minut povaříme. Ovčí sýr a nasekanou petrželku vmícháme do rajčatové směsi. Mírně osolíme a promícháme s uvařenými noky. Před podáváním ozdobíme lístky čerstvé bazalky.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma