- Autor: lnehasilova
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso přední průměr | 300 |
Špek | 20 |
Voda | 800 |
Okurky sterilované | 80 |
Vejce celá průměr | 110 |
Brambory zimní | 45 |
Energetická hodnota celkem: 4492 kJ
Bílkoviny (g): 67,
Tuky (g): 83,
Sacharidy (g): 16,
SAFA (g): 36,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 898 kJ
Bílkoviny (g): 13.4, Tuky (g): 16.6, Sacharidy (g): 3.2, SAFA (g): 7.2, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.