- Autor: Gizelaa
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 14.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 200 |
Smetana zakysaná 15 % tuku průměr | 600 |
Hovězí roštěná průměr | 2000 |
Cibule | 250 |
Celer - bulva | 400 |
Petržel - kořen | 400 |
Mrkev | 550 |
Energetická hodnota celkem: 18865 kJ
Bílkoviny (g): 311,
Tuky (g): 274,
Sacharidy (g): 198,
SAFA (g): 147,
Cukry (g): 134,
Vláknina (g): 43,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1348 kJ
Bílkoviny (g): 22.2, Tuky (g): 19.6, Sacharidy (g): 14.1, SAFA (g): 10.5, Cukry (g): 9.6, Vláknina (g): 3.1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Zeleninu nastrouhat, maso do ní naložita den před pečením. Druhý den maso očistíme od zeleniny, opečeme na trošce oleje, přeložíme do pekáče, osolíme, přidáme bobkový list a nové koření, zasypeme zeleninou, podlijeme vodou a dáme péct. Až je maso měkké, vyndáme z pekáče a zeleninu rozmixujeme. Přidáme smetanu, převaříme a případně dochutíme cukrem, solí, octem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.