TOPlist
Sledujte nás:

Svíčková na smetaně

Zpět
  • Autor: Gizelaa
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Porce: 14.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 18865 kJ

Bílkoviny (g): 311, Tuky (g): 274, Sacharidy (g): 198, SAFA (g): 147, Cukry (g): 134, Vláknina (g): 43, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1348 kJ

Bílkoviny (g): 22.2, Tuky (g): 19.6, Sacharidy (g): 14.1, SAFA (g): 10.5, Cukry (g): 9.6, Vláknina (g): 3.1, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Zeleninu nastrouhat, maso do ní naložita den před pečením. Druhý den maso očistíme od zeleniny, opečeme na trošce oleje, přeložíme do pekáče, osolíme, přidáme bobkový list a nové koření, zasypeme zeleninou, podlijeme vodou a dáme péct. Až je maso měkké, vyndáme z pekáče a zeleninu rozmixujeme. Přidáme smetanu, převaříme a případně dochutíme cukrem, solí, octem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři