- Autor: adamlu
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Dýně | 460 | 
| Mrkev | 488 | 
| Kedlubna | 168 | 
| Brambory zimní | 126 | 
| Oleje (všechny druhy) | 22 | 
| Hrášek mražený | 100 | 
| Mouka pšeničná hladká | 20 | 
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 3623 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 27, 
                                                        Tuky (g): 22, 
                                                        Sacharidy (g): 139,
                                                        SAFA (g): 3,
                                                        Cukry (g): 62,
                                                        Vláknina (g): 32,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 604 kJ
Bílkoviny (g): 4.5, Tuky (g): 3.7, Sacharidy (g): 23.2, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 10.3, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









