- Autor: babuskajaruska
 - Doba přípravy (min.): 90
 - Uživatelský recept
 - Porce: 4.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Vepřové tučné průměr | 750 | 
| Jogurt bílý selský (Hollandia) | 380 | 
| Křen smetanový (Spak) | 250 | 
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 18921 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 136, 
                                                        Tuky (g): 420, 
                                                        Sacharidy (g): 40,
                                                        SAFA (g): 172,
                                                        Cukry (g): 33,
                                                        Vláknina (g): 1,
                                                        Sůl (g): 7
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 4730 kJ
Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 105, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 43, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Plátky bůčku posolit opepřit a potřít směsí z krenexu a jogurtu. Zatočit a dát do pekáčku. Zbytek směsi rozetřít na rolky. Péct cca 1,5 hod v troubě při 170 st.C
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






