TOPlist
Sledujte nás:

Debrecínská roštěná

Zpět

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 5343 kJ

Bílkoviny (g): 84, Tuky (g): 82, Sacharidy (g): 45, SAFA (g): 39, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1336 kJ

Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 20.5, Sacharidy (g): 11.3, SAFA (g): 9.8, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Roštěnou naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a prudce opečeme z obou stran na rozpáleném sádle. Maso vyjmeme, do kastrolu dáme na drobno posekanou cibuli, očištěné a na plátky pokrájené žampiony a na proužky nakrájenou šunku, orestujeme, dokud cibulka nezačne zlátnout. Přidáme papriky, do kastrolu vrátíme maso, podlijeme (můžeme použít masový vývar) a dusíme cca hodinu. V průběhu dušení přidáme pokrájená rajčata (nebo oloupaná z konzervy). Kdo má rád ostré, může přidat jednu pálivou papričku. Podáváme s rýží, brambory nebo knedlíkem, na talíři zdobíme posekanou zelenou petrželkou - nebo můžeme přidat do omáčky lžičku sušené krátce před dovařením.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři