- Autor: KLingrova
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Cibule | 50 |
| Oleje (všechny druhy) | 25 |
| Kuřecí stehna bez kosti a bez kůže průměr | 350 |
| Bujón suchý stav | 5 |
| Zeleninová směs mražená - průměr | 150 |
| Hořčice plnotučná | 30 |
| Voda | 1000 |
Energetická hodnota celkem: 4420 kJ
Bílkoviny (g): 89,
Tuky (g): 68,
Sacharidy (g): 23,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1105 kJ
Bílkoviny (g): 22.3, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 5.8, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






