- Autor: Baborka
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Kapr | 800 |
| Mrkev | 100 |
| Celer - bulva | 60 |
| Petržel - kořen | 60 |
| Hrášek zelený sterilovaný | 130 |
| Vejce celá průměr | 100 |
| Okurka nakládačka | 50 |
| Paprika červená | 50 |
| Citrony | 50 |
| Želatina suchý stav | 50 |
| Máslo | 10 |
Energetická hodnota celkem: 6883 kJ
Bílkoviny (g): 212,
Tuky (g): 67,
Sacharidy (g): 45,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 688 kJ
Bílkoviny (g): 21.2, Tuky (g): 6.7, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 2.1, Cukry (g): 2.7, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Kořenovou zeleninu nastrouháme na hrubo a lehce na másle orestujeme. V osolené vodě s octem uvaříme kapra, cca.10 min,. dáme vařit vejce natvrdo. Vše pak vrstvíme do formy a postupně zalíváme želatinou
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






