- Autor: babuskajaruska
 - Doba přípravy (min.): 30
 - Uživatelský recept
 - Porce: 8.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Bujón suchý stav | 12 | 
| Voda | 750 | 
| Solamyl | 30 | 
| Máslo | 20 | 
| Oleje (všechny druhy) | 30 | 
| Smetana ke šlehání 33 % tuku průměr | 200 | 
| Játra kuřecí | 350 | 
| Pór | 530 | 
Energetická hodnota celkem: 7540 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 96, 
                                                        Tuky (g): 125, 
                                                        Sacharidy (g): 72,
                                                        SAFA (g): 60,
                                                        Cukry (g): 40,
                                                        Vláknina (g): 8,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 943 kJ
Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 15.6, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






