- Autor: saska97
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny průměr syrové | 170 |
Hovězí maso přední průměr | 200 |
Vepřové libové průměr | 200 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Máslo | 170 |
Mrkev | 50 |
Rajský protlak | 400 |
Mouka pšeničná hladká | 70 |
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr | 200 |
Energetická hodnota celkem: 15493 kJ
Bílkoviny (g): 114,
Tuky (g): 237,
Sacharidy (g): 271,
SAFA (g): 106,
Cukry (g): 71,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 2582 kJ
Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 39.5, Sacharidy (g): 45.2, SAFA (g): 17.7, Cukry (g): 11.8, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.