- Autor: terezahodycova
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hovězí maso zadní průměr | 500 |
| Mrkev | 200 |
| Petržel - kořen | 200 |
| Cibule | 50 |
| Víno portské | 100 |
| Víno červené | 250 |
| Oleje (všechny druhy) | 20 |
Energetická hodnota celkem: 6920 kJ
Bílkoviny (g): 102,
Tuky (g): 82,
Sacharidy (g): 129,
SAFA (g): 30,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1730 kJ
Bílkoviny (g): 25.5, Tuky (g): 20.5, Sacharidy (g): 32.3, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 7.8, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






