- Autor: Svaneyck
- Doba přípravy (min.): 180
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bohatý bujón zeleninový (Knorr) | 2 |
Hovězí roštěná průměr | 200 |
Cibule | 100 |
Houby sušené průměr | 20 |
Mrkev | 250 |
Voda | 100 |
Víno červené | 50 |
Mléko polotučné čerstvé průměr | 25 |
Mouka pšeničná polohrubá | 20 |
Dochucovadla:
Tymian Bobkovy list
Energetická hodnota celkem: 2494 kJ
Bílkoviny (g): 40,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 68,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 20 kJ
Bílkoviny (g): 0.3, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.5, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 0.2, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Maso oprancime na masle, pridame cibuli, tymian, bobkovy list a susene houby. Maso podlejeme bujonem. Maso dusime pomalicku, dokud nebude mekkci, pak pridame mrkvicku a zase dusime dokud nezmekne maso i mrkev. Podavame s ryzi, ci bramborama.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.