- Autor: lenia
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Cibule | 70 | 
| Hovězí maso zadní průměr | 630 | 
| Oleje (všechny druhy) | 10 | 
| Natur bujón hovězí - suchý stav | 10 | 
| Voda | 500 | 
Energetická hodnota celkem: 5463 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 122, 
                                                        Tuky (g): 89, 
                                                        Sacharidy (g): 10,
                                                        SAFA (g): 36,
                                                        Cukry (g): 6,
                                                        Vláknina (g): 1,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1366 kJ
Bílkoviny (g): 30.5, Tuky (g): 22.3, Sacharidy (g): 2.5, SAFA (g): 9, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









