- Autor: Svitilna
- Doba přípravy (min.): 50
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vepřové koleno | 500 |
| Vejce celá průměr | 65 |
| Eidam 30 % průměr | 200 |
| Eidam 45 % průměr | 50 |
| Mouka pšeničná polohrubá | 8 |
| Strouhanka | 12 |
| Sádlo vepřové škvařené | 16 |
Energetická hodnota celkem: 10526 kJ
Bílkoviny (g): 160,
Tuky (g): 200,
Sacharidy (g): 19,
SAFA (g): 101,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1754 kJ
Bílkoviny (g): 26.7, Tuky (g): 33.3, Sacharidy (g): 3.2, SAFA (g): 16.8, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






