TOPlist


Kuře na paprice

  • Uživatelský recept
  • Autor: Handula
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí stehna bez kosti a bez kůže průměr300
Máslo30
Cibule150
Paprika červená195
Mouka pšeničná bílá průměr16
Mléko plnotučné průměr200

Energetická hodnota celkem: 4662 kJ

Bílkoviny (g): 85, Tuky (g): 65, Sacharidy (g): 44 SAFA (g): 31 Cukry (g): 24 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1166 kJ

Bílkoviny (g): 21.3, Tuky (g): 16.3, Sacharidy (g): 11 SAFA (g): 7.8 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 1.5 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

mletá paprika, sůl

Postup přípravy

Kuřecí maso orestujeme, vyndáme a na výpek dáme zpěnit cibuli, zasypeme mletou paprikou, podlejeme a vrátíme maso. Po chvíli dušení přidáme nadrobno nakrájenou papriku a krátce ještě podusíme. Zahustíme moukou rozmíchanou v mléce a povaříme. Podáváme s těstovinami.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma