- Autor: chuchviska
- Doba přípravy (min.): 20
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mléko plnotučné průměr | 130 |
Máslo | 50 |
Eidam 45 % průměr | 50 |
Brambory zimní | 500 |
Petržel - nať | 15 |
Oleje (všechny druhy) | 50 |
Vepřové libové průměr | 150 |
Telecí bok | 150 |
Energetická hodnota celkem: 8984 kJ
Bílkoviny (g): 92,
Tuky (g): 153,
Sacharidy (g): 98,
SAFA (g): 58,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2246 kJ
Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 38.3, Sacharidy (g): 24.5, SAFA (g): 14.5, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.