- Autor: viktorijas
- Doba přípravy (min.): 1
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Cibule | 100 |
| Celer - bulva | 50 |
| Červená řepa | 200 |
| Kapusta hlávková | 500 |
| Mrkev | 100 |
| Brambory zimní | 200 |
| Oleje (všechny druhy) | 5 |
| Voda | 2500 |
Energetická hodnota celkem: 2380 kJ
Bílkoviny (g): 22,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 108,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 47,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 238 kJ
Bílkoviny (g): 2.2, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 10.8, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 4.7, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






