- Autor: Alena15
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Treska filé | 500 | 
| Máslo | 26 | 
| Cibule | 80 | 
Dochucovadla:
sůl,kmín
Energetická hodnota celkem: 2443 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 82, 
                                                        Tuky (g): 25, 
                                                        Sacharidy (g): 8,
                                                        SAFA (g): 12,
                                                        Cukry (g): 5,
                                                        Vláknina (g): 1,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 814 kJ
Bílkoviny (g): 27.3, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 2.7, SAFA (g): 4, Cukry (g): 1.7, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Alobal pomažeme máslem a na něj položíme osolenou a okmínovanou tresku.Posypeme cibulí ,zabalíme a pečeme v troubě asi 15 min.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









