- Autor: Benini
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso přední průměr | 250 |
Vepřové libové průměr | 250 |
Rohlík tukový průměr | 90 |
Mléko polotučné průměr | 150 |
Kapusta růžičková | 350 |
Vejce celá průměr | 150 |
Kečup | 15 |
Hořčice plnotučná | 14 |
Česnek | 50 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, červená paprika, majoránka
Energetická hodnota celkem: 7896 kJ
Bílkoviny (g): 134,
Tuky (g): 110,
Sacharidy (g): 86,
SAFA (g): 48,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 494 kJ
Bílkoviny (g): 8.4, Tuky (g): 6.9, Sacharidy (g): 5.4, SAFA (g): 3, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.