TOPlist


Boršč

  • Uživatelský recept
  • Autor: makov
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mrkev100
Kedlubna100
Cibule30
Celer - bulva100
Petržel - kořen100
Červená řepa300
Paprika zelená100
Oleje (všechny druhy)50

Energetická hodnota celkem: 3430 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 51, Sacharidy (g): 74 SAFA (g): 6 Cukry (g): 44 Vláknina (g): 20 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 858 kJ

Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 12.8, Sacharidy (g): 18.5 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Na oleji orestujeme stejné porce na kostičky pokrájené mrkve, celeru, petržele, kedlubny, zelené papriky, osolíme, opepříme, přidáme drcený kmín, nové koření, celý pepř, 3 bobkové listy a po 15 min lžičku ml.papriky a O,5 l vody. Vaříme do změknutí zeleniny. Mezitím na pánvičce na oleji osmažíme 1 nakrájenou cibuli, 3 stroužky česneku na plátky a poté přidáme rajčatový protlak. Přidáme do polévky spolu s 3 porcemi uvařené červené řepy.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma