TOPlist
Sledujte nás:

Vepřová pečeně s dušenou kapustou, vařený brambor

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

Pepř, kmín a sůl.

Energetická hodnota celkem: 1546 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 27, SAFA (g): 7, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Libový vepřový plátek opečeme na folii STICK, osolíme, okmínujeme, podlijeme vodou a spolu s kouskem cibule dusíme doměkka. Výhodné je použít zbytek libového upečeného vepřového masa (cca 60 g), který jsme připravovali pro rodinu. Mezitím připravíme dušenou kapustu: očištěnou, omytou a na menší proužky nakrájenou kapustu podusíme na mírně osmažené cibuli doměkka. Podléváme dle potřeby vodou tak, aby kapusta zůstala skoro suchá. Hotovou kapustu okořeníme dle chuti česnekem utřeným se solí a čerstvě rozdrceným pepřem (2-3 kuličky). Podáváme s vařeným bramborem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři