- Autor: BabickaDasa
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Fazole | 100 |
| Celer - bulva | 50 |
| Mrkev | 100 |
| Petržel - kořen | 50 |
| Petržel - nať | 20 |
| Oleje (všechny druhy) | 20 |
| Mouka pšeničná hladká | 10 |
| Voda | 1000 |
Energetická hodnota celkem: 2741 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 87,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1371 kJ
Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 43.5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 12.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






