- Autor: Theres
- Doba přípravy (min.): 40
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 300 |
Vejce celá průměr | 100 |
Párky drůbeží | 20 |
Eidam 30 % průměr | 30 |
Šunka krůtí prsní | 50 |
Kuřecí prsa | 300 |
Hořčice plnotučná | 5 |
Brambory vařené | 400 |
Rama s Olivovým olejem | 5 |
Oleje (všechny druhy) | 3 |
Cibule | 50 |
Dochucovadla:
paprika lahůdková, sůl, pepř,petržel
Energetická hodnota celkem: 4652 kJ
Bílkoviny (g): 116,
Tuky (g): 27,
Sacharidy (g): 97,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1163 kJ
Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 24.3, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Maso naklepeme, osolíme, potřeme hořčicí. Poklademe šunkou sýrem, umíchaná vejce s petrželkou, rozříznutý párek napůl,. Vše zabalíme, spojíme špejlí a pečeme na 180 v troubě cca 25 min. Mrkev dusíme s cibulí. Brambory uvaříme.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.