TOPlist


Dusene kureci maso

  • Uživatelský recept
  • Autor: Svaneyck
  • Porce: 3.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí prsa180
Oleje (všechny druhy)5
Cibule100
Mrkev180
Hrášek zelený sterilovaný125
Bujon kureci200
Rajský protlak10

Energetická hodnota celkem: 1902 kJ

Bílkoviny (g): 53, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 45 SAFA (g): 1 Cukry (g): 27 Vláknina (g): 11 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 634 kJ

Bílkoviny (g): 17.7, Tuky (g): 2.3, Sacharidy (g): 15 SAFA (g): 0.3 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 3.7 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

Provensalske, bazalka, tymian

Postup přípravy

Maso oprancime, pridame cibuli, cesnek. Posleze pridame bujon a nechame dusit. Po case prisypeme nakrajenou mrkev na kousicky a cekame dokud nezmekne. Nasledne pridame hrasek, jen tak dlouho aby se ohral a pak jeste protlak. Jidlo se podava s brmbory ci ryzi.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma