TOPlist
Sledujte nás:

Hovězí Stroganov

Zpět

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 6482 kJ

Bílkoviny (g): 92, Tuky (g): 105, Sacharidy (g): 62, SAFA (g): 42, Cukry (g): 23, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 2161 kJ

Bílkoviny (g): 30.7, Tuky (g): 35, Sacharidy (g): 20.7, SAFA (g): 14, Cukry (g): 7.7, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Na lžičce olivového oleje zprudka orestujeme maso, osolíme a opepříme, vyjmeme, na další lžičce oleje osmahneme cibulku, přidáme houby a maso a podusíme do měkka, vyjmeme, přidáme další lžičku oleje, přisypeme hladkou mouku, zapražíme, přelijeme vínem, promícháme, aby to bylo bez hrudek, krátce povaříme, přilijeme hovězí vývar (330 ml), povaříme, přidáme zakysanou smetanu a nakonec vmícháme směs hub a masa a necháme celou omáčku zahřát. Podáváme s chleme nebo rýží.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři