TOPlist


polentová kaše s jablečným tvarohem

  • Uživatelský recept
  • Autor: marencinovam
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
datlový sirup5
Jablka50
Polenta40
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr100
Tvaroh bez tuku (odtučněný) průměr125
Hořká čokoláda s kousky malin12

Energetická hodnota celkem: 1610 kJ

Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 54 SAFA (g): 4 Cukry (g): 22 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 805 kJ

Bílkoviny (g): 12.5, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 27 SAFA (g): 2 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 1.5 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Jablko nastrouháme a smícháme s tvarohem a 2 PL mléka a pořádně promíchááme. Polentu s mlékem 80 ml a vodou přivedeme k varu a uvaříme kaši, do mmisky dáme půlku kaše, tvaroh s jablkem a zbylou kaší a a pokapeme datlovým sirupem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma