- Autor: maria.z
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Zelí bílé hlávkové | 600 |
| Oleje (všechny druhy) | 10 |
| Cibule | 150 |
| Rajský protlak | 100 |
| Voda | 200 |
| Mouka pšeničná hladká | 40 |
Dochucovadla:
soľ,korenie,rasca
Energetická hodnota celkem: 2202 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 90,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 37,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 367 kJ
Bílkoviny (g): 2.5, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 6.2, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






