TOPlist


holandské karbanátky

  • Uživatelský recept
  • Autor: katebag
  • Porce: 11.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mleté maso na sekanou300
Strouhanka40
Mouka pšeničná polohrubá60
Eidam 30 % průměr150
Vejce celá průměr110
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr300
Cibule30

Energetická hodnota celkem: 8658 kJ

Bílkoviny (g): 120, Tuky (g): 134, Sacharidy (g): 94 SAFA (g): 66 Cukry (g): 19 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 787 kJ

Bílkoviny (g): 10.9, Tuky (g): 12.2, Sacharidy (g): 8.5 SAFA (g): 6 Cukry (g): 1.7 Vláknina (g): 0.6 Sůl (g): 0.4


Dochucovadla:

sůl, pepř, muškát, paprika

Postup přípravy

Péct na plechu na pečícím papíře.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma