- Autor: berta123
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Brambory vařené | 600 |
| Mouka pšeničná hrubá | 350 |
| Vejce celá průměr | 110 |
| Mléko polotučné průměr | 500 |
| Škvarky | 100 |
| Sádlo vepřové škvařené | 60 |
| Droždí | 42 |
| Cukr průměr | 15 |
| Mák | 15 |
Energetická hodnota celkem: 14628 kJ
Bílkoviny (g): 103,
Tuky (g): 165,
Sacharidy (g): 390,
SAFA (g): 80,
Cukry (g): 48,
Vláknina (g): 43,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 731 kJ
Bílkoviny (g): 5.2, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 19.5, SAFA (g): 4, Cukry (g): 2.4, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






