TOPlist


Kuřecí karbenátky s celerem

  • Uživatelský recept
  • Autor: ZoraSiskova
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí prsní řízky albert Quality300
Celer - bulva200
Vejce celá průměr50

Energetická hodnota celkem: 2018 kJ

Bílkoviny (g): 80, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 21 SAFA (g): 3 Cukry (g): 12 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1009 kJ

Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 10.5 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 3.5 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl,pepř,kari

Postup přípravy

Omytý celer nastrouháme/máme-li robot tak v robotu/,přidáme kuřecí řízky/rovněž rozemleté,1vejce,osolíme,opepříme,trušku kari,vytvoříme karbenátky a na velmi malém množství rostl.oleje osmažíme,/nejlépe na tefl.pánvi/dáme na pap.ubrousek okapat.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma