TOPlist


Kuřecí maso v mrkvi

  • Uživatelský recept
  • Autor: askala
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí stehna bez kosti a bez kůže průměr200
Oleje (všechny druhy)25
Mouka kukuřičná20
Cibule120
Mrkev500
Bohatý bujón zeleninový (Knorr)20

Energetická hodnota celkem: 4127 kJ

Bílkoviny (g): 57, Tuky (g): 49, Sacharidy (g): 77 SAFA (g): 13 Cukry (g): 39 Vláknina (g): 18 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 2064 kJ

Bílkoviny (g): 28.5, Tuky (g): 24.5, Sacharidy (g): 38.5 SAFA (g): 6.5 Cukry (g): 19.5 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl, kmín, pepř, polévkové koření, citrón

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma