TOPlist


Kuřecí prsa s mrkvovo-celerovým krémem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Nessinka
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
gurmánský bujón MAGGI10
Celer - bulva100
Mrkev100
bílý jogurt KLASIK100
Máslo5
Cibule40
Kuřecí prsa100

Energetická hodnota celkem: 1382 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 30 SAFA (g): 4 Cukry (g): 20 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

- na másle orestujeme cibulku a kuřecí prsa (osolená a opepřená) necháme zatáhnout - přidáme nastrouhanou mrkev a celer a trochu osmažíme - směs zalijeme vodou a přidáme maggi bujón - dusíme pod pokličkou dokud není maso uvařené a zelenina měkká (průběžně kontrolujeme a podléváme) - vyndáme maso - zeleninu rozmixujeme tyčovým mixérem a přidáme jogurt na zjemnění

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma