- Autor: kamkam
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 127.00
Hovězí guláš
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hovězí maso zadní průměr | 100 |
| Voda | 200 |
| Koření průměr | 10 |
| Natur bujón hovězí - suchý stav | 3 |
| Sůl | 3 |
| Mouka pšeničná bílá průměr | 20 |
| Cibule | 15 |
| Oleje (všechny druhy) | 8 |
| Rohlík tukový průměr | 80 |
Energetická hodnota celkem: 2418 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 65,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 19 kJ
Bílkoviny (g): 0.2, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 0.5, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 0.1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Cibulku osmhnem na oleji , přidáme hovězí maso, které osmahnem, přidíme mletou papriku(gulášové koření), sůl,podlejem vodou a dusíme v troubě, Zahustíme moukou a vodou.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






