- Autor: jipohe
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Losos | 100 |
| Treska filé | 300 |
| Citrony | 20 |
| Mléko polotučné průměr | 60 |
| Strouhanka | 40 |
| Vejce celá průměr | 55 |
| Cibule | 40 |
| Oleje (všechny druhy) | 20 |
Dochucovadla:
sůl.pepř,čerstvé bylinky např.koriandr,petrželka,pažitka aspoň hrst,citronová šťáva a koření na ryby
Energetická hodnota celkem: 3663 kJ
Bílkoviny (g): 84,
Tuky (g): 42,
Sacharidy (g): 40,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 916 kJ
Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Ryby rozkutrujeme,cibuli nakrájíme na jemno,přidáme ostatní suroviny,důkladně promícháme a nacháme 40 min.odpočinout.Obalíme ve strouhance a smažíme a nebo pečeme v troubě.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






