- Autor: prochazkk
- Doba přípravy (min.): 70
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Jáhly | 80 |
| Mléko polotučné čerstvé průměr | 500 |
| Máslo | 10 |
| Cukr průměr | 40 |
| Vejce celá průměr | 110 |
| Hrušky | 200 |
| Jablka | 200 |
Dochucovadla:
skořice, sůl, vanilka
Energetická hodnota celkem: 4877 kJ
Bílkoviny (g): 39,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 179,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 106,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1219 kJ
Bílkoviny (g): 9.8, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 44.8, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 26.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
jáhly třikrát propláchnout vroucí vodou, pak uvařit jahelnou kaši s mlékem a kouskem másla. vmíchat žloutky a sníh, dát polovinu do máslem vymazaného pekáčku, přidat ovoce, překrýt druhou polovinou. péci při 170 st. 45 min.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






