- Autor: Alzbet
- Porce: 13.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 2080 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Máslo | 60 |
Mrkev | 274 |
Celer - bulva | 312 |
Cibule | 106 |
Mléko plnotučné průměr | 250 |
Víno bílé suché | 300 |
konzervovana rajcata | 720 |
Rajčatová šťáva | 400 |
Energetická hodnota celkem: 21658 kJ
Bílkoviny (g): 422,
Tuky (g): 314,
Sacharidy (g): 163,
SAFA (g): 142,
Cukry (g): 89,
Vláknina (g): 43,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 1666 kJ
Bílkoviny (g): 32.5, Tuky (g): 24.2, Sacharidy (g): 12.5, SAFA (g): 10.9, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.