- Autor: volakova-lenka
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny průměr syrové | 50 |
Hovězí maso zadní průměr | 40 |
Vepřové libové průměr | 50 |
Oleje (všechny druhy) | 15 |
Cibule | 20 |
Rajčata | 200 |
Česnek | 8 |
Papričky chilli | 15 |
Dochucovadla:
hrstka oregana a bazalky, sůl, mletý kmín a pepř
Energetická hodnota celkem: 2336 kJ
Bílkoviny (g): 25,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 47,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat.Na oleji podusíme cibulku, orestujeme česnek a přidáme mleté maso. Dochutíme solí, pepřem a opečeme. Pak přidáme na kousky nakrájená rajčata, papriku a podusíme. Podáváme ozdobené nasekanými bylinkami.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.