- Autor: maria.z
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Kuře průměr | 800 |
| Oleje (všechny druhy) | 20 |
| Špek | 100 |
| Cibule | 75 |
| Víno červené | 200 |
| Rajský protlak | 100 |
| Voda | 200 |
Dochucovadla:
soľ,korenie,bobkový list
Energetická hodnota celkem: 9330 kJ
Bílkoviny (g): 173,
Tuky (g): 141,
Sacharidy (g): 66,
SAFA (g): 57,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1555 kJ
Bílkoviny (g): 28.8, Tuky (g): 23.5, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 9.5, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






