TOPlist
Sledujte nás:

Karbanatky dedy Bohouse

Zpět
  • Autor: AmciTamci
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

porce su 3 kusy, spolu 24 kusov

Energetická hodnota celkem: 9964 kJ

Bílkoviny (g): 184, Tuky (g): 125, Sacharidy (g): 121, SAFA (g): 54, Cukry (g): 28, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1246 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 15.6, Sacharidy (g): 15.1, SAFA (g): 6.8, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0.6

Postup přípravy

1. Do mísy dejte mleté maso, vajíčka, cibuli, česnek, hořčici, kečup a koření. Podle chuti osolte, opepřete a pečlivě prohněťte. Nakonec postupně přisypávejte strouhanku. Výsledkem by měla být směs, ze které se vám budou dobře dělat kuličky – tedy ani moc řídká, ani příliš tuhá. 2. Tvarujte placky zhruba o velikosti dlaně. Na pánvi rozpalte olej a karbanátky na něm opečte. Před každou dávkou karbanátků nechte olej pořádně rozpálit.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři