- Autor: odbory
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 500 |
Cibule | 80 |
Mrkev | 300 |
Petržel - kořen | 200 |
Celer - bulva | 100 |
Brambory zimní | 330 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Mouka pšeničná hladká | 15 |
Energetická hodnota celkem: 7271 kJ
Bílkoviny (g): 114,
Tuky (g): 82,
Sacharidy (g): 138,
SAFA (g): 30,
Cukry (g): 47,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1818 kJ
Bílkoviny (g): 28.5, Tuky (g): 20.5, Sacharidy (g): 34.5, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 11.8, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.