- Autor: zuzikvaf
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Králičí průměr | 120 |
| Oleje (všechny druhy) | 3 |
| Hořčice plnotučná | 10 |
| Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 15 |
| Brambory zimní | 150 |
| Červená řepa | 150 |
| Mrkev | 50 |
| Salát ledový | 60 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1883 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 46,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Králičí maso osolíme, opepříme a opečeme na oleji z obou stran. Smetanou smíchanou s hořčici zalijeme opečené maso a dáme péct na 15-20 min při 190*C a podáváme s vařeným bramborem a zeleninovou oblohou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






