- Autor: Fitnesska
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Štáva k masu v prášku | 5 |
Hovězí maso zadní průměr | 836 |
Hořčice plnotučná | 8 |
Cibule | 200 |
Párky průměr | 50 |
Vejce celá průměr | 55 |
Okurky sterilované | 60 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Mouka pšeničná hladká | 25 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, koření na steak
Energetická hodnota celkem: 8637 kJ
Bílkoviny (g): 181,
Tuky (g): 129,
Sacharidy (g): 49,
SAFA (g): 54,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1440 kJ
Bílkoviny (g): 30.2, Tuky (g): 21.5, Sacharidy (g): 8.2, SAFA (g): 9, Cukry (g): 3.2, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Z hovězího masa připravíme klasické závitky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.