- Autor: muriela
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
 
                    Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Losos filety bez kůže (mražené) | 200 | 
| Brambory vařené | 200 | 
| Fazolky | 150 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 | 
Dochucovadla:
sůl, pepř,rozmarýn
Energetická hodnota celkem: 2106 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 47, 
                                                        Tuky (g): 13, 
                                                        Sacharidy (g): 47,
                                                        SAFA (g): 3,
                                                        Cukry (g): 8,
                                                        Vláknina (g): 9,
                                                        Sůl (g): 4
                                                        
                                                        
Postup přípravy
Čerstvý filet lososa bez kůže okořeníme čerstvě nadrceným pepřem a nasekaným čerstvým rozmarýnem. Orestujeme na oleji z obou stran, posolíme. Podáváme s bramborem a zeleninou ... třeba fazolkami, nebo můžeme spolu s lososem restovat cherry rajčátka okořeněná čerstvě drceným pepřem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









