- Autor: paveljak
 - Doba přípravy (min.): 20
 - Uživatelský recept
 - Porce: 5.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Hovězí mleté průměr | 500 | 
| Cibule | 50 | 
| Veka | 50 | 
| Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 50 | 
| Vejce celá průměr | 55 | 
Energetická hodnota celkem: 5876 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 103, 
                                                        Tuky (g): 93, 
                                                        Sacharidy (g): 35,
                                                        SAFA (g): 41,
                                                        Cukry (g): 7,
                                                        Vláknina (g): 2,
                                                        Sůl (g): 2
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1175 kJ
Bílkoviny (g): 20.6, Tuky (g): 18.6, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 8.2, Cukry (g): 1.4, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






