- Autor: babuskajaruska
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Jablka | 220 |
| Mouka pšeničná hrubá | 100 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 30 |
| Máslo čerstvé | 6 |
Energetická hodnota celkem: 2677 kJ
Bílkoviny (g): 11,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 132,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 53,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 268 kJ
Bílkoviny (g): 1.1, Tuky (g): 0.6, Sacharidy (g): 13.2, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






