- Autor: martinapalanova
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 1155 |
Cibule | 310 |
Mouka pšeničná hladká | 15 |
Oleje (všechny druhy) | 15 |
Sůl | 10 |
Rajčatová štáva | 250 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 10388 kJ
Bílkoviny (g): 230,
Tuky (g): 154,
Sacharidy (g): 52,
SAFA (g): 64,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1731 kJ
Bílkoviny (g): 38.3, Tuky (g): 25.7, Sacharidy (g): 8.7, SAFA (g): 10.7, Cukry (g): 4.2, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.