TOPlist


kuřecí maso s celerem

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná hladká20
Olej palmojádrový, kokosový10
Cibule118
Celer bulva400
Kuřecí prsa bez kůže490

Energetická hodnota celkem: 3798 kJ

Bílkoviny (g): 124, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 62 SAFA (g): 11 Cukry (g): 29 Vláknina (g): 12 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 950 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 3.8, Sacharidy (g): 15.5 SAFA (g): 2.8 Cukry (g): 7.3 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

olivový olej,grilovací koření

Postup přípravy

- osmažíme cibuli a přidáme celer - maso obalíme v grilovacím koření a necháme 30 min odležet v chladu - pak ho přidáme na pánev a dusíme do měka - podáváme s rýží a led.salátem - nakonec zaprášíme mouku a necháme provařit

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma