- Autor: STOB
- STOB recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Pangasius | 100 |
| Citrony | 10 |
| Rama classic | 7 |
| Cibule | 30 |
| Kopr | 8 |
| Rajský protlak | 20 |
| Strouhanka | 5 |
| Eidam 20 % průměr | 15 |
| Brambory zimní | 150 |
| Salát hlávkový | 100 |
| Mrkev | 50 |
Energetická hodnota celkem: 1599 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 51,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Osušené porce ryby pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a necháme 30 minut odležet. Na rozehřátém tuku opečeme rybu z obou stran, vyjmeme a uchováme v teple. Polovinu cibule nakrájíme na plátky, orestujeme na výpeku, vložíme opečenou rybu a poklademe zbylou cibulí a najemno nasekaným koprem. Přelijeme rajským protlakem, na každou porci položíme plátek sýru, posypeme směsí strouhanky a zapečeme v troubě. Hlávkový salát natrháme na sousta, mrkev nastrouháme na jemném struhadle. Z octa, soli, pepře a sladidla připravíme zálivku, kterou vmícháme do zeleninového salátu. Podáváme s vařenými bramborami.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
stakul - myslím, že za syrova, ale nikde není napsané, že si to množství nemůžeš upravit dle svých představ, možností a potřeb :-)






