- Autor: janeb
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Těstoviny (v suchém stavu) | 500 | 
| Rajčata konzervovaná | 240 | 
| Mleté maso míchané průměr | 250 | 
| Cibule | 150 | 
| Česnek | 30 | 
| Víno červené | 50 | 
| Parmezán 25% | 100 | 
Dochucovadla:
pepř, sůl, bazalka
Energetická hodnota celkem: 13769 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 126, 
                                                        Tuky (g): 130, 
                                                        Sacharidy (g): 399,
                                                        SAFA (g): 63,
                                                        Cukry (g): 33,
                                                        Vláknina (g): 23,
                                                        Sůl (g): 4
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 3442 kJ
Bílkoviny (g): 31.5, Tuky (g): 32.5, Sacharidy (g): 99.8, SAFA (g): 15.8, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 5.8, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Osmažíme cibulku, pak přidáme maso, osolíme a opepříme. Až je hotové přidáme rajčata i se šťávou a víno. Podusíme a přidáme česnek a bazalku. Chvíly povaříme a smícháme s uvařenými špagetamy.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









